Ons team

Kinderdagverblijf Witje Wiebel beschikt over een team deskundige medewerkers dat beantwoordt aan de diplomavereisten van Kind en Gezin en aan de verwachtingen van het organiserend bestuur.

De raad van bestuur van vzw Kinderdagverblijf Witje Wiebel bestaat uit:

prof. Pascal Verdonck, voorzitter, en tevens ook voorzitter van de raad van bestuur van AZ Maria Middelares

Marleen Vanrenterghem, Patrick Vyncke, Ine Hostyn en Guido Weustenraed

Directeur

Veerle De Paepe staat in voor de algemene leiding.

Stafmedewerker

Ruth De Moor staat mee in voor de dagdagelijkse leiding.

Kinderbegeleiders

De kinderbegeleiders staan in voor de verzorging en opvoeding van de kinderen. Er zijn dagelijkse overdracht momenten tussen staf en kinderbegeleiders. Via regelmatige teamvergaderingen en vorming werken zij mee aan de continue verbetering van onze dienstverlening.

Logistieke medewerkers

Een logistieke medewerker dagdienst (enkel voor campus Maria Middelares) heeft enerzijds een takenpakket keuken en anderzijds een takenpakket onderhoud algemene lokalen.

Een logistieke medewerker avonddienst (beide campussen) neemt de zorg voor een nette leefomgeving in de leefgroepen voor haar rekening.

Leerlingen

In het kinderdagverblijf lopen leerlingen stage van de opleiding Verzorging en Kindzorg (Benedictuspoort, IVV Sint-Vincentius), Jeugd- en gehandicaptenzorg (Leiepoort, IVV Sint-Vincentius), Begeleider in de kinderopvang (CVO Groeipunt) en van de bacheloropleiding Pedagogie van het jonge kind (Arteveldehogeschool).

Wij gebruiken cookies...
Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacy Policy.